Bliv en bedre underviser

Tag et kursus i undervisningsteknik

Behovet for gode undervisere er endnu større i dag, end det nogensinde har været før her i vores lille land. Vi ligger i stor konkurrence med resten af verden, når det gælder om at være de bedste. I årevis har danskerne været et af verdens mest kompetencerige folkefærd, men det har i de senere år desværre haltet lidt. I flere nyere PISA undersøgelser har de danske elever klaret sig knap så godt i forhold til elever fra mange andre lande, og dette vil vi højst sandsynligt kunne se konsekvensen af i fremtiden.

Der er altså et stort behov for, at vores elever i folkeskolerne, på gymnasierne og sidst men ikke mindst på universiteterne bliver bedre. Og før at det kan blive en realitet, må vi kunne tilbyde eleverne den bedst mulige undervisning. Dette kræver, at underviserne er dygtige, og er i stand til at få eleverne til at holde koncentrationen samt interessen for undervisningen.

Så føler du for, at gå forreste i rækken og skabe en forhåbentligt bedre fremtidig for vores elever og ikke mindst vores lands fremtid, så bør du starte med at tage et kursus i undervisningsteknik, så du står bedst stillet, når du står foran en klasse, som forhåbentligt viser sig at udvikle sig til dygtige og kompetencerige mennesker.

  1. Endnu ingen kommentarer.

  1. Endnu ingen trackbacks.


Warning: Use of undefined constant cs_print_smilies - assumed 'cs_print_smilies' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/sex-city.dk/bedava/wp-content/themes/monochrome/comments.php on line 185