Få besøg af en låsesmed i stedet for en indbrudstyv

Der bliver begået godt 100 indbrud om dagen i Danmark og indbrudstyvene bliver dygtigere og dygtigere til at finde ind i dit hjem og slippe af sted med alle godterne. Låsesmedene har mange gode råd til, hvordan man holder tyvene for døren, og du har sikkert hørt de fleste. Det handler bl.a. om at skabe en illusion om, at huset ikke står tomt, selvom man ikke er hjemme.

Det kan f.eks. være ved at lade noget lys stå tændt eller endda få sat nogle timere op, så lyset tænder og slukker automatisk. Man kan også forsøge sig med overvågningskameraer og en vagthund eller blot skilte med, at ejendommen er bevogtet og håbe, at det skræmmer tyveknægtene væk.

Desværre er dagens indbrudstyve blevet langt grovere i deres ulovlige indtrængen og ovenstående tricks er altså ingen garanti for at du får lov at have dit hjem i fred. Derfor kan det anbefales at du også får kigget på om dine døre er forsvarligt låst ved at kontakte en låsesmed. Låsesmeden kan
gennemgå dine nuværende låse og kontrollere om de lever op til de nuværende sikkerhedsstandarder.

Vurderer låsesmeden at dine låse er forældede er der risiko for at indbrudstyven nemt kan dirke din lås op uden at du kan bevise indtrængen til din forsikring.

låsesmed

Ved at lade en låsesmed lave et sikkerhedstjek på din bolig og udskifte forældede låse, har du bedre chancer mod de dygtige indbrudstyve og undgår problemer med forsikringen, hvis tyvene mod forventning alligevel skulle finde ind.

Ifølge Københavns låsesmed lever mange danskere uden at vide det med forældede låse som tyvene for længst har lært at åbne. Er du i tvivl om du er sikret mod Bjørne Banden er det derfor en god ide at tage kontakt til en låsesmed.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *