Hvad du skal overveje, hvis du skal have implantater

Når uheldet er ude og vi får en tand skade eller en tand sygdom, som gør, at vi skal have sat implantater i munden, så er det vigtigt, at man undersøger markedet først. Der er selvfølgelig forskel på priser rundt om i de forskellige klinikker, som udfører dette arbejde, men det er så sandelig også forskel på kvaliteten af det arbejde, der bliver udført og de materialer der bliver brugt.

Der er mange danskere, der kigger mod udlandet, når de skal have lavet større indgreb i tænderne, men det er ikke altid en god ide. Tænk bare på hvis der sker en ny skade, så har du ikke nødvendigvis en garanti på arbejdet, og hvis du har, så skal du ud og rejse igen. En anden ting man skal tænke over er, at hvis man vælger en dansk tandlæge, så har du bedre mulighed for at tjekke, hvad det er for materialer, der bliver brugt. Det er vigtigt, hvis man skal have skiftet noget ud senere hen.

Priser og kvalitet går hånd i hånd

Ganske generelt set så hænger priser og kvalitet meget tæt sammen, når det drejer sig om arbejdet med implantater. Implantater er kunstige tandrødder, som er lavet af titanium (det er perfekt til at gro sammen men kroppen), og som danner base for en ny tand, som oftest er lavet af porcelæn. Sådan en tand ligner fuldstændig en rigtig tand, og der er ingen, der vil kunne se, at du har implantater og nye tænder i stedet for dine egne.priser implantater

Priser på implantater kan sikkert godt variere her i Danmark også, og her tror jeg, det er vigtigt, at man vælger den tandlæge, som man har mest tillid til. Vær ikke flov over at ringe til forskellige for at høre, hvordan det forholder sig med garantier, priser på implantater etc. Det er man jo som forbruger i sin gode ret til at gøre.

Læs om implantater og meget mere her

Her på denne side kan man læse en masse om selve indgrebet for at få lavet implantater, nye tænder, anden kirurgi, kosmetiske tandbehandlinger, priser på det hele og meget mere. Kig endelig på den for inspiration til din fremtidige tandbehandling.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *