Plastikkirurgi og brysteroperationer – hvad er din holdning?

Plastikkirurgi er noget, som alle har en mening om, og vi vil meget gerne høre din mening. Brystoperationer, og plastikoperationer i det hele taget, er steget stødt i en årrække nu, og det er blevet mere almindeligt end nogensinde før at få lavet sine bryster større eller få rettet den næse, man altid har været så ked af.

Hvad er din holdning til dette? Her på Bedava ønsker vi at lægge op til en diskussion, hvor alle har mulighed for at komme med deres holdning til nutidens tendenser. Er det positivt, at vi kan betale os til “skønhed”, og hvad er “skønhed” overhovedet?

Plastikkirurgi – hvad er det egentlig?

Til dem der ikke helt har styr på, hvad betegnelsen “plastikkirurgi” egentlig står for, så læs med her. Plastikkirurgi er groft sagt et en betegnelse for alle kosmetiske operationer, der kræver et kirurgisk indgreb, mens en brystoperation er en mere specifik betegnelse for en enkelt type operation, nemlig en operation af brysterne, som ofte bliver forstørret.

Mange vil argumentere for, at vi efterhånden lever i en plastikverden, og det kan også være svært at fornægte, men spørgsmålet er, om plastikkirurgien egentlig er så skadelig, både fysisk og psykisk, som mange mener?

De fleste af os har garanteret hørt historier om plastik- eller brystoperationer, der er gået galt, hvilket har resulteret i misdannelser hos patienten, og det er jo ikke ligefrem det, der er hensigten med en brystoperation eller en plastikoperation. Meningen er, at man skal have muligheden for at ændre nogle kosmetiske ting ved sin krop, som man ikke er tilfreds med, og er man ikke tilfreds med sit ydre, så kan det som bekendt påvirke det indre, hvilket kan være et stort problem. På den led kan man argumentere for, at plastikkirurgi faktisk kan være med til at øge selvtilliden og selvværdet hos kvinder og mænd, men hvor går grænsen så?

Hvornår er det ok at få lavet en brystforstørrelse, og hvornår bliver det for meget? Det må være en individuel sag, hvornår nok er nok, men det kan for mange være svært at sige stop, når man alligevel er i gang. Så kan man lige så godt få lavet næsen også, når nu man alligevel skal have en brystoperation – sådan tænker mange, og på den måde kan plastikkirurgi blive et evighedsprojekt.

En af de helt klare fordele ved plastikkirurgi, også især brystoperationer, er, at man kan genskabe et sæt bryster til eksempelvis en brystkræft-ramt patient, som har mistet et bryst eller måske begge. På den måde kan en brystoperation være et oplagt valg for mange, som ellers i øvrigt ikke er tilhænger af plastikkirurgien.

brystoperation - plastikkirurgiNygart er et dansk privathospital, der udfører plastikkirurgi og brystoperationer.

På Bedava vil vi som sagt meget gerne høre din mening om både plastikkirurgi og brystoperationer, så efterlad endelig en kommentar.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *