Længehuset: En traditionel klassiker, der er kommet for at blive

Nybyggeri stræber altid efter at nå nye højder i form af design, størrelse og materiale. Hos Alterna Huse har de bygget kvalitetssikre typehuse siden 1979, hvorfor de er eksperter inden for hustrenden hos danskerne.

Dog er der én hustype, som har vist sig at være en klassiker, der aldrig går at mode – nemlig længehuset.

En klassiker i dansk parcelbyggeri

Den rektangulære form at været populær siden tidernes morgen grundet dens logiske, enkle og rationelle måde at blive konstrueret på. Typehuset er lettilpasseligt i form at længde og bredde, så det passer på størstedelen af byggegrunde.

I modsætningen til andre typehuse indtager længehuset førstepladsen via dets maksimale udnyttelse af kvadratmeterne. Således bærer plantegningen af længehuset ingen præg af uudnyttet kvadratmeter, og kunden får følelsen af maksimal udnyttelse, der ikke går på kompromis med funktionalitet og økonomi.

Længehuset byder inden for i store og åbne rum, eksempelvis det eftertragtede køkken-alrum, som samler familien. Derfor vil længehuset i de fleste tilfælde være nemme at indrette, så det passer til familiens behov og ønsker. De store åbne rum indenfor samt udenfor er nogle, som nemt kan inkorporeres i husets DNA, så der bliver skabt de mest optimale rammer for børnenes aktiviteter og velbefindende.

Alterna Huse hjælper med detaljerne

Hos Alterna Huse er det muligt at medbringe egen plantegning af længehuset til inspiration. Med egen tegnestuen tilpasses plantegningen efter ønsker og behov. Derfor er der altså mulighed for at tilpasse og lege med detaljerne, og dermed skabe et mere unikt udtryk.

You may also like...