Boserup Ejendomme – et godt bekendtskab

Jeg har nu boet til leje hos Boserup Ejendomme i de seneste 2 et halvt års tid og jeg har absolut intet at klage over. Der har kun været de småting, som alle slåsser med, når de bor til leje. Ting som dato for tilbagebetalinger af aconto beløb og småting med lejligheden som hurtigt blev udreddet af viceværten.

Da jeg fandt denne lejlighed hos Boserup Ejendomme, var jeg heldig, fordi jeg ellers ikke havde fundet et sted at bo, inden jeg skulle starte på mit studie. Heldigvis var der en bekendt, som kendte til en der var ved at flytte ud af en lejlighed som var administreret af Boserup Ejendomme og kunne få mig ind ved at anbefale mig, og så gik det slag i slag og i løbet af nogle uger, havde jeg endelig en lejlighed i København.

Boserup Ejendomme har været professionelle igennem hele forløbet, og jeg er meget glad for at min vennekreds på Facebook kunne hjælpe mig med at finde en lejlighed, så jeg kunne gå min studietud afslappet i møde.

Læs mere om Boserup Ejendomme her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *