Mangler du udstyr til dart? Find det online hos Dartshop

Dart er en alsidig sport, der både kan dyrkes derhjemme med familien, med vennerne i dartklubben eller som en del af en hyggelig aften med fadøl og højt humor på yndlingsværtshuset. Hos Dartshop er vi vilde med dart uanset anledningen og leverer dartudstyr til både privatpersoner, institutioner, dartklubber, sportsbarer og værtshuse.

Det er vores erfaring hos Dartshop, at der er stor forskel på, hvilke krav forskellige brugere stiller til deres dartudstyr. En dartskive i billig kvalitet og pile af messing kan være perfekt til selskabslegen til julefrokosten eller børnenes spil på fritidshjemmet, mens ægte dartentusiaster ønsker dartskiver af superb kvalitet og gerne vil investere penge i lækre dartpile af stål, krom eller tungsten.

Hos Dartshop oplever vi også, at der er forskel på, om kunderne foretrækker traditionelle dartskiver af sisal (fibre fra agave-planten) eller elektroniske/magnetiske dartskiver, der skal bruge adapter eller batterier.

Nogle dartspillere går også så meget i deres dartpile, at de ønsker at samle dem selv med helt specifikke flights. Flights er afgørende for pilens aerodynamik og har stor indflydelse på pilens fart og flugt gennem luften. Derfor tilbyder Dartshop flights i forskellige størrelser, udformninger og farver samt flights fra de kendte dartspillere Michael van Gerwen, Gary Anderson og Phil Taylor.

Dartshop har alt i tilbehør til dart

Når du spiller dart på et vist niveau, opdager du hurtigt, at du har brug for mere udstyr end blot i de basale ting såsom dartskiver og dartpile.

Dart er for eksempel en sport, der kan gå hårdt ud over vægge og pile, når pilene kastes og rammer forkert. Det er ufedt med grimme huller i væggen og pile med spidser, der knækker eller falder på gulvet og laver ridser. Dartshop anbefaler derfor, at du investerer i en beskyttelsesring. Dartshop har mange beskyttelsesringe i forskellige kvaliteter, prisklasser og farver. Vores mest populære er den sorte Bull’s Dartskive Surround, der er lavet af kraftigt gummi. Skal du købe beskyttelsesringe til en dartklub, institution, sportsbar eller værtshus, kan Dartshop tilbyde påtrykning af logo.

Spiller du dart derhjemme, oplever du måske, at konen klager over, at dartskiven hænger fuldt synligt i stuen og ikke lige passer til indretningen. Så kan et af Dartshops smukke kabinetter i lyst eller mørkt træ være løsningen. Kabinettet kan lukkes med to flot udskårne låger, der skjuler dartskiven, når du ikke spiller. Dartshop gør dog opmærksom på, at kabinettet ikke yder samme beskyttelse af vægge og pile, som en beskyttelsesring gør.

Dart kan udover derhjemme også spilles som en holdsport med kollegerne på arbejdet eller vennerne i dartklubben – og her giver det rigtig god mening at investere i lækre, svedtransportende holdtrøjer. Dartshop forhandler både de originale Gary Anderson-trøjer samt billigere holdtrøjer, der kan bestilles med mængderabat.

Ikke vild med dart? Hos dartshop finder du også bordfodbold og bordtennis

Hvis dart ikke lige er din sport, så kan du i stedet overveje at spille bordfodbold eller bordtennis. Begge spil er sociale på samme måde som dart og kan spilles af både børn og voksne ved forskellige lejligheder. Dartshop har et godt udvalg af bolde, bat, borde og andet tilbehør til bordfodbold og bordtennis, hvad end du skal bruge udstyret derhjemme, på sportsbaren eller i fritidsinstitutionen.

You may also like...