Rejser til Mauritius – tag på spændende rejser til Dubai eller Mauritius

Vil du sydpå i år så bestil rejser til Mauritius eller Dubai. Rejser til Dubai og Mauritius garanterer spændende ferieoplevelser i eksotiske kulturer på den sydlige halvkugle.

Skal du på en ferie i år, som du sent vil glemme? Hvis det er sådan, du har det, så kan du overveje rejser til Dubai eller Mauritius. Mauritius og Dubai er to meget forskellige feriemål, som på hver deres facon vil garantere dig en fantastisk ferie, som du vil tænke tilbage på med glæde i lang tid.

I dette indlæg kan du læse mere om disse to feriedestinationer, og hvordan du booker en rejse dertil.

Rejser til Dubai
Rejser til Dubai er blevet en stadig mere populær feriemulighed for danskerne. Dette er da heller ikke svært at forstå, når man først har oplevet den meget specielle energi, som er i denne mellemøstlige bystat.

Dubai er i denne forbindelse især blevet kendt som et sted, hvor man tog på ferie for at shoppe. Centreret omkring det enorme luksus-kompleks Dubai City, så er der i Dubai et væld af eksklusive shopping-muligheder, hvilket gør Dubai et yndet feriemål for folk, som gerne vil bruge penge og købe noget med hjem i forbindelse med deres ferie.

Derudover er Dubai også blevet verdensberømt på grund af sine mange spektakulære bygninger. Et eksempel på dette er det 828 meter høje Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning. Hvad Burj Khalifa har i højden, det har Dubai Mall så i bredden med et af verdens største storcentre på intet mindre end 41.000 kvadratmeter.

Med disse ting in mente, så er det dog også vigtigt at nævne, at rejser til Dubai er mere og andet end bare shopping og skyskrabere. Således findes der også et traditionelt Dubai omkring områderne Deira og Bur Dubai. I disse områder kan du slentre gennem traditionelle bazaarer, tage på sejltur og besøge det spændende Dubai Museum, som er placeret inden i et gammelt fort.

Endelig så skal du i forbindelse med rejser til Dubai ikke glemme at nyde de mange fantastiske strande, hvor især Jumeirah Beach i den sydlige ende af byen er et besøg værd.

Rejser til Mauritius
En meget forskellig, men ligeså spændende mulighed, er rejser til Mauritius. Rejser til Mauritius er her en god mulighed især for børnefamilier og for par, der gerne vil på en romantisk øferie sammen.

Mauritius er i denne forbindelse en smuk og eksklusiv tropeø, som kan tilbyde nogle af de bedste hoteller i verden. Derudover kan du i Mauritius finde både gastronomi, spa og kundeservice i absolut verdensklasse. Mens at Dubai således har alt, hvad du kunne ønske dig mht. shopping og storbyferie, så vil rejser til Mauritius garantere wellness og feel-good ferie på alle parametre.

Ikke overraskende så er det også meget populært for danske par at tage til Mauritius for at blive gift. Brylluper i Mauritius godkendes juridisk i Danmark, og der er mange danske rejsebureauer, som tilbyder hjælp med denne service mht. rejser til Mauritius.

Book din rejse selv eller via et rejsebureau
Når du skal have arrangeret din rejse til Mauritius eller Dubai, så kan du gøre det på to måder. Enten kan du booke det gennem et rejsebureau, eller også kan du klare det hele selv.

Så frem du gerne vil have lidt mere kontrol med, hvad der sker, når du lander i lufthavnen i Dubai eller Mauritius, så kan et rejsebureau være en god ide. Omvendt, hvis du er en erfaren rejsende, så kan du muligvis nøjes med bare at booke en retur-billet til din ønskede destination.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *