Et SMS lån er et både smart og hurtigt lån

”SMS lån” er et relativt nyt fænomen, der først for ganske få år siden gjorde sit indtog på det danske lånemarked. I løbet af dets korte levetid er det dog alligevel lykkedes for SMS lånet at vinde danskernes hjerter såvel som deres tegnebøger. Et SMS lån er nemlig både nemt og hurtigt, og det er der mange, der har fået øjnene op for.

Den helt store fordel er, som også navnet peger på, at både ansøgnings- og godkendelsesprocessen foregår via SMS. Et SMS lån må derfor siges at være det ypperste, indenfor lånekategorien ”hurtigt lån”, og det er da også netop den korte proces, der af mange forbrugere anses for at være låneformens absolut bedste egenskab.

Står man og har brug for at låne et mindre beløb lige her og nu, foretrækker langt de fleste nemlig et hurtigt lån frem for at skulle gennemgå både utallige samtaler med bankrådgiveren og en grundig granskning af økonomi og kreditværdighed.

I denne forbindelse kommer SMS lånets anden store fordel på banen, for i langt de fleste tilfælde giver det nemlig mulighed for et hurtigt lån uden sikkerhed. Det betyder faktisk, at beløbet ved godkendt ansøgning øjeblikkeligt overføres til kundens NemKonto, uden at der skal fremvises dokumentation for vedkommendes kreditværdighed. Faktisk er det blandt andet denne korte og meget effektive låneproces, der er medvirkende til at gøre SMS lånet til et både smart og hurtigt lån.

Den eneste ulempe ved et hurtigt lån er, at der typisk er et loft for hvor højt et beløb, der kan lånes ud. Som regel er der her tale om et maksimum på omkring 5000-6000 kroner, og et hurtigt lån egner sig derfor ikke til finansiering af større køb som for eksempel hus eller bil. Til gengæld er det dog et oplagt valg, hvis man mangler lidt penge sidst på måneden til almindeligt forbrug.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *