Skal du have implantater, kan du med fordel læse denne artikel

Det er utroligt vigtigt at behandle sine tænder ordentligt gennem hele livet, da de som bekendt ikke vokser ud igen. Mister man en eller flere tænder af den ene eller anden årsag, bliver man derfor nødt til at få implantater, og det er ikke ligefrem en billig affære.

For at undgå at få implantater skal man børste sine tænder grundigt hver eneste morgen og aften, men da tandbørsten ikke kan komme helt ned imellem tænderne, bliver man nødt til at supplere tandbørstningen med tandstikker eller tandtråd. Derudover kan det også være en god ide at børste tænder en ekstra gang i løbet af dagen, fx lige efter man har spist frokost.

Sukkerfrit tyggegummi har også en rigtig god effekt, da det kommer dybt ned mellem tænderne og på den måde kan ”opsamle” oversete madrester, bakterier og andet, der måtte sidde mellem tænderne. Derudover er det også vigtigt at tænke over, hvad man spiser og undgå for meget sukker, da det skaber huller i tænderne.

Skulle man alligevel få brug for implantater, er Implantatklinikken stedet. De har mange års erfaring med at fremstille og montere implantater, hvorfor man trygt kan lade arbejdet være op til dem.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *