Her kan du læse alt om parterapi – virker det?

Parterapi er noget, alle har en mening om, men sandheden er desværre, at mange af disse rent faktisk aldrig har prøvet det på egen krop, og de har derfor en forudfattet mening til det. Faktum er nemlig, at størstedelen af alle dem, der benytter sig af parterapi rent faktisk får det ud af det, de ønsker. Langt de fleste par ender med at løse deres problemer og får værktøjer til, hvordan de skal tackle problemerne fremadrettet.

Stort set alle har problemer i deres parforhold eller ægteskab, og mens langt de fleste af disse problemer kan løses på egen hånd, kan der være nogle ting, som skal snakkes igennem sammen med en professionel terapeut, og det kan derfor være en god ide at gå til parterapi, hvis man vel og mærke ønsker at komme videre i livet sammen og ikke hver for sig.

Har du og din ægtefælle eller kæreste været til parterapi, og ønsker du at dele din historie med os andre, er du meget velkommen til at skrive en kommentar her på bloggen. Vil du læse mere om parterapi, kan du klikke her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *