Tjen hurtigt penge: er det muligt?

Der er mange forskellige måder at komme i gang med hurtigt at tjene penge. De fleste af disse foregår online, hvor det er blevet endnu nemmere at lave penge på sin arbejdskraft og evner. Artiklen her vil gå igennem en række ting du kan gøre, både hvis du står og mangler penge lige nu og her, og hvis du mangler penge i din hverdag og har tid til overs.

Invester dine penge online

Hvis du er villig til at investere lidt mere tid i at læse op og uddanne dig selv, er der en del flere penge at hente. Det er nemlig blevet nemmere end nogensinde før at investere sine penge online, i aktiver der købes og sælges fra dag til dag, og nogle gange fra time til time. Her er altså penge at tjene, til den gode investor. Mange online platforme tilbyder investering i aktiver som Futures, Forex (Foreign Exchange) og CFD-kontrakter. CFD’er handler om at forudse en vares udvikling i værdi korrekt over tid. Saxo Bank er en af de mange udbydere på det online investeringsmarked. Det er dog de færreste der har 25 års erfaring på markedet og som kan tilbyde samme sikkerhed som netop Saxo Bank kan. 

Invester i boligmarkedet

En anden mulighed for at tjene penge hurtigt er at investere i boligmarkedet. Typisk kræver boligmarkedet mere tålmodighed sammenlignet med f.eks. aktiemarkedet, men det kan i perioder være muligt at tjene hurtige penge på boligmarkedet også. Det gælder især, når markedet slår rekorder.

Hvis du skal tjene hurtige penge på boligmarkedet, kræver det dog, at du laver en rigtig god handel. Det kan du f.eks. gøre ved at investere i ejendomme, der er på tvangsauktion. Langtfra alle ejendomme på tvangsauktioner er gode investeringer, men her er muligheden for at lave et røverkøb bestemt til stede. Det gælder ikke mindst, hvis du er praktisk anlagt, og selv kan sætte ejendommen i stand. Er det tilfældet, er det ikke umuligt at lave et rigtig godt afkast på 3-6 måneder.

Tjen en timeløn online

Mange firmaer mangler personale til forskellige ad hoc-opgaver der opstår løbende, og i begrænset mængde. Hvis du f.eks. er god til engelsk eller et andet udenlandsk sprog, er der ofte firmaer der står og leder efter folk der vil oversætte tekster i forskellig længde og sværhedsgrad, mod en god hyre. Du kan også ofte tjene penge på at udføre surveys, eller andre jobs som firmaer har bestemt sig for at udlicitere.

You may also like...